Close

ONS BEDRIJF

Boten zijn onze passie. Een strak afgewerkte boot is een lust voor het oog en verschaft veel plezier. Daarnaast is een deel van ons assortiment uitermate geschikt voor het perfect afwerken van uw woning. Veel producten uit de marine sector zijn beter dan de reguliere producten en bovendien veel voordeliger. Vraag ons om advies!

Onze Jachtlakken-afdeling is gegroeid vanuit een toenemende behoefte aan goed en degelijk advies voor particulieren en bedrijven die een goed en duurzaam verfsysteem op hun schip willen. 

Wilt u uw nieuwbouw schip in eigen beheer afbouwen en afwerken. We hebben de mogelijkheid tot het opstellen van een plan en bestek voor uw project! Desgewenst met begeleiding.

Wij hebben een uitgekiend, en zeer uitgebreid assortiment verf en verfproducten voor zowel particulieren als bedrijven. Op deze website vindt u de selectie van het topmerk Awlgrip.

  • Topkwaliteits producten
  • Uitmuntende klantenservice
  • Zeer scherpe prijzen

ONS TEAM

Wij werken iedere dag keihard om het beste resultaat neer te zetten. Daarnaast kunnen we terugvallen op zeer specialistische know how. Kennis die u niet bij ieder bedrijf zult aantreffen! Neem de proef op de som; een tevreden klant staat bij ons op nummer 1.


Close