Close

Archives

Laatste berichten

Hoe kies ik de juiste antifouling?
Antifouling is speciale verf waar biociden, koper,  en aangroeiwerende middelen zijn toegevoegd. Deze middelen...
op jan. 21, 2018 | door Klantenervice
Handleidingen de IJssel Coatings
Overzicht van alle handleidingen van de IJssel producten.
op jan. 21, 2018 | door Klantenservice
Wat is osmose?
Wat is osmose, en wat kan je er aan doen. In dit artikel gaan we kort in op de oorzaken, het herkennen en behandelen...
op jan. 21, 2018 | door Klantenservice

Afwasbare muurverf

Geplaatst op: jan. 21, 2018 | Auteur: Klantenservice

De laatste jaren zijn er veel afwasbare muurverven op de markt gekomen. Het is hierdoor lastiger geworden om een goede keuze te maken voor deze verf.

Afwasbare muurverf

De laatste jaren zijn er veel afwasbare muurverven op de markt gekomen. Het is hierdoor lastiger geworden om een goede keuze te maken voor deze verf.

Paintspectrum heeft 2 muurverven in het assortiment die voldoen aan de hoogste norm: Schrobklasse 1. Dit houd in dat deze muurverf ook na herhaaldelijk reinigen nog steeds mat blijven. Paintspectrum levert:
SPS Resimat EC
Sigmapearl Clean Mat

Welke muurverf moet u nu kiezen?
Beide soorten voldoen aan de hoogste klasse, dus lijkt merkvoorkeur een grote rol te spelen. Na testen hebben wij geen voorkeur. Beide producten voldoen ruimschoots aan de verwachtingen. De keuze is dus zeer persoonlijk!

Hoe krijgt u het beste resultaat?
Om een goed resultaat te krijgen zorgt u ervoor dat de ondergrond vlak, schoon en droog is. Eventuele oneffenheden, gaatjes e.d. vult u op met gips. Afhankelijk van de diepte en grootte van de oneffenheden werkt u dit eerst af met een gipsproduct van bv. Knauf.
Hierna strijkt u de ondergrond goed voor met Porex 2000. Onverdund is dit product zeer geschikt voor het isoleren van nicotine vlekken en andere vervuiling in de ondergrond. Volg hierbij de aanwijzingen op de verpakking!
Hierna kunt u de muurverf van uw keuze aanbrengen. Kies hierbij ook voor goed applicatiemateriaal! Een goede roller helpt bij het verkrijgen van een mooier resultaat.
We hebben voor de kleinere oppervlakken een complete muurverf rolset samengesteld.

Breng voor een goed resultaat meerdere lagen muurverf aan zodat banen in het oppervlak niet meer zichtbaar zijn.

Zorg voor een goede droging. De schrobvaste eigenschappen worden bereikt na ca. 30 dagen droogtijd! Zorg er dus voor dat de eerst maand voorzichtig omgesprongen wordt met het geschilderde oppervlak.

Veel succes!

Reactie's (0)

No comment

Add a comment

You need to Login to add comments.

Close